• Jepini bukurinë e nevojshme makinës tuaj dhe ruani shëndetin.
  • Në hyrje të Durrësit, AL
  • +355698191018

We Build Building and Great Constructive Homes.

We successfully cope with tasks of varying complexity, provide long-term guarantees and regularly master new technologies.

Got a project in mind?

× Mund të ju ndihmojmë?